facebook tracking
Avdelning

Marknad/Försäljning

Connect

Svensk produktion för ett tjugotal marknader

Idag finns vi på ett tjugotal marknader och erbjuder både torrfoder och våtfoder. Det som driver oss är en äkta passion för katter och hundar. Att producera naturlig, hälsosam mat som de mår bra av är vår viktigaste uppgift – och så kommer det alltid att vara. Vi utvecklar framtidens hund- och kattmat

Vi satsar stort på produktutveckling och innovation, för att hela tiden kunna erbjuda den allra bästa hund- och kattmaten. Det innebär att vi kontinuerligt vidareutvecklar befintliga produkter, men framförallt att vi arbetar för att hela tiden ta fram nya produkter. Så att vi kan fortsätta fylla matskålar världen över med sund och naturlig djurmat från svenska Vårgårda.

Doggy – torr-och våtfoder för både livsnjutare och aktiva hundar

När du väljer hundmat från Doggy kan du vara säker på att du får riktigt bra foder, oavsett om du söker ett basfoder, ett foder för ett aktivt hundliv eller hundmat för finsmakaren.

Under namnet Doggy hittar du torrfoder och tetra med allt en hund behöver. Doggy Professional är torrfoder för det aktiva hundlivet och Doggy Feelgood är portionsförpackade delikatesspatéer. http://www.doggy.se/


Mjau – torrfoder, våtfoder och enportionsförpackningar för alla katter

Under namnet Mjau hittar du torrfoder och våtfoder; portionsförpackat, konserv och Tetra Recart®. Under namnet Mjau Vaganza hittar du utsökta portionsförpackningar. Mjau Katty är noga utvald kattsand. http://www.mjau.se/


Bozita – hund- och kattfoder av riktigt hög kvalitet

Bozita är premiumfoder för både hund och katt. Precis som våra andra produkter är de tillagade med kärlek som viktig ingrediens.

Under namnet Bozita samsas en rad olika foder för hund och katt. Från nordiska smaker till maximalt med energi för högpresterande hundar och aktiva katter. http://bozita.se/

Bozita Robur är ett svensktillverkat och glutenfritt superpremiumfoder med råvaror av högsta kvalitet, innehållande höga halter av färskt svenskt kött för god smak samt förbättrad matsmältningsprocess. Att maten är glutenfri innebär även att den verkar för hundens tarmfunktion. Alla råvaror har i enlighet med senaste forskning omsorgsfullt valts ut och testats –allt för att skapa ett foder som på ett naturligt sätt stärker hundens kropp. Hundar som äter Bozita Robur står starka inför de mest krävande ansträngningar. http://bozita.se/


Vov – prisvärt våtfoder för alla hundar

VOV är hundmaten som älskats av svenska vovvar sedan 1956. En klassiker inom köttkonserver med 100 procent svensk köttråvara.

VOV finns i fem goda smaker, där alla hundar kan hitta sin favorit. VOV är kort sagt rejäl hundmat som varenda jycke älskar.


Katty – smaklig, prisvärd och nyttig kattmat

Under namnet Katty hittar du svenskproducerat kattfoder för levnadsglada katter. Välj mellan knaprigt torrfoder och smaskiga konserver. Här finns något för alla smaker: fisk, kött och kyckling.

 

 


 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vision & värderingar

Vi vet att varje djurägare älskar sin fyrbenta vän. Därför är kärlek en viktig ingrediens i vår tillverkning.

När vi planerar och tillverkar måltider för tusentals och åter tusentals hundar och katter världen över, har vi ett enormt förtroende. Ett förtroende vi besvarar med passion.

Vår vision

Vår vision är ”Kärlek från Vårgårda i varje matskål”. För oss är det mer än bara ord. Det är vår ledstjärna varje dag, året om. Vårt foder produceras främst av svenska råvaror och medarbetare i världsklass. Alla med ett hjärta som klappar lika mycket för hundar och katter, som för våra konsumenter. Resultatet blir enastående. Det har det varit sedan 1903. Och det ska det vara i många år framöver.

Våra värdeord

Vi utvecklar ansvarsfull mat med kärlek för hundar och katter. Tre ord är vägledande i allt vi gör:


Öppenhet

Vi delar med oss av vår kompetens och strävar tillsammans framåt. Genom ärlig, rak och prestigelös dialog och förståelse för varandras arbetsuppgifter kan vi bli ännu bättre. Det tror vi är nyckeln till varaktiga relationer, både med varandra och med våra kunder.

Helhetssyn

Med innovation och hållbarhet i fokus ska vi leda utvecklingen i vår bransch. Både som individer och som företag ser vi att vi är en del av ett större sammanhang. Vi gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders, våra samarbetspartners och omvärldens behov.

Handlingskraft  

När marknaden står inför förändring, vill vi redan ligga steget före. Vi är flexibla och anpassar oss snabbt. Vi är inte rädda för att börja på nytt, men vi slutför alltid det vi kommit överens om.

 

 

Varför jobba med oss?

Doggy AB strävar efter att vara en fantastisk arbetsplats där våra medarbetare trivs och vill stanna på lång sikt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra arbetsmiljön, ledarskapet och vill att var och en ska kunna utvecklas. På vårt kontor kan du dessutom ha med dig din hund om du vill!

Några exempel på andra förmåner:

 • Förmån 1

  Företagshälsovård (regelbundna hälsoundersökningar, gratis telefonrådgivning etc.)

 • Förmån 2

  Vi erbjuder rabatterat personalpris på våra produkter för alla medarbetare

 • Förmån 3

  Vi har friskvårdsbidrag för tillfället 3000 kr/år

 • Förmån 4

  Subventionerad lunch på vårt huvudkontor i Vårgårda

Vårgårda

Doggyvägen 1
447 84 Vårgårda Vägbeskrivning rekrytering@doggy.se 0322-617800 Se sida

Jobbar du redan på Doggy AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@doggy.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor